FORMA JE PROLAZNA, KLASA JE VEČNA! Podolski i u 38. godini POKAZAO kakav je MAJSTOR! Poljska BRUJI o njegovoj GOLČINI! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Nemačke Lukas Podolski potvrđuje da je majstor fudbala i u četvrtoj deceniji.

FORMA JE PROLAZNA, KLASA JE VEČNA! Podolski i u 38. godini POKAZAO kakav je MAJSTOR! Poljska BRUJI o njegovoj GOLČINI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Lukas Podolski

Proslavljeni napadač će 4. juna napuniti 38 godina, ali to mu ne smeta da i dalje drži lekcije na fudbalskim terenima.

Na utakmici 25. kola poljske elite, nekadašnji golgeter Kelna, minhenskog Bajerna i Arsenala pokazao je da još uvek ima šta da objasni protivničkim golmanima.

Lukas trenutno igra za Gornjik, a u trijumfu nad Vislom iz Plocka, Podolski je bio dvostruki strelac.

Međutim, majstorijom iz 61. minuta podsetio je na najbolje dane njegove karijere, kada je postigao spektakularan pogodak iz "slobodnjaka". Namestio je "nišan" i sa više od 20 metara "ubio pauka" sa protivničkog gola.

Osim toga, Podolski je bio precizan i u 87. minutu, a novim "hicem" doneo je trijumf Gornjiku. Nemački as poljskog porekla je sada na kvoti od sedam golova i isto toliko asistencija, posle 24 meča u nacionalnom Šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading