SRAMOTA HRVATA! Rođendan slavili NACISTIČKIM pozdravima, scene iz Zagreba ZGROZILE planetu! (FOTO)

Autor:

Sport

18.03.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Dinama dospeli su u centar pažnje javnosti.

SRAMOTA HRVATA! Rođendan slavili NACISTIČKIM pozdravima, scene iz Zagreba ZGROZILE planetu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Hrvatske

Navijači Dinama iz Zagreba, popularni "bed blu bojsi" ponovo su našli način da naprave ogroman skandal i dođu u centar pažnje svetske javnosti.

Sada su "bed blu bojsi" proslavili svoj 37. rođendan i u to ime prodefilovali su centralnim ulicama Zagreba.

Sve ovo verovatno ne bi bilo čudno niti neobično da se u javnosti nije pojavila slika sa rođendana koja je brzinom svetlosti obišla i zgrozila planetu. Na njoj se vide navijači Dinama koji salutiraju sa visoko podignutom rukom, dobro poznatim nacističkim pozdravom kojim su se služili u Nemačkoj za vreme Adolfa Hitlera, ali i hrvatske Ustaše, kao produžena ruka nacista u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.

 

 

Zaista sraman potez navijača koji su ponovo probudili neke duhove prošlosti i podsetili na vreme u kom su mnogi Srbi, Jevreji i Romi stradali zbog delovanja nacista.

Ovo nije isključen incident "bed blu bojsa" koji su već nekoliko puta zgrožavali planetu. 

Dinamo je ove sezone gostovao Milanu u Ligi šampiona, a oni su ulicama ovog grada išli pevajući pesme posvećene klubu, ali sa podignutom desnom rukom.

 

 

Takođe, na njihovoj tribini često se mogu čuti i povici "Za dom spremni" i veliko je pitanje da li će i kada neko reagovati kako bi im stao na put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading