NEKO SE OBOGATIO NA KLADIONICI! Hrvati ŽESTOKO UDARILI po Partizanu posle Radnika!

Autor:

Sport

18.03.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari na novi poraz tima iz Humske su surovi.

NEKO SE OBOGATIO NA KLADIONICI! Hrvati ŽESTOKO UDARILI po Partizanu posle Radnika!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana doživeli su novi neočekivani poraz u Superligi Srbije.

Iz Humske je bodove odneo i surdulički Radnik (1:2), a ova utakmica odjeknula je i u regionu.

Hrvatski "Indeks" posvetio je tekst ovom meču, a naslov je glasio "Partizan izgubio doma od zadnje momčadi u ligi, pogledajte reakciju navijača".

U tekstu se navodi da su crno-beli poraženi od trenutno poslednjeplasirane ekipe u ligi, a da su ih navijači ironičnim aplauzom ispratili sa stadiona.

 

 

Ipak, žestoki napadi usledili su u komentarima na ovaj tekst. Dok jedni ne mogu da veruju da "Indeks" uopšte piše o srpskim klubovima, drugi su zaključili da se neko dobro obogatio na kladionici posle ove utakmice.

"Ako koga zanima neka srpska liga neka čita na srpskim portalima. Baš me zanima jesu li Mađari ili Austrijanci preneli ovu zanimljivu i važnu vest?", "Navijača više na košarkaškoj utakmici", "Koji navijači? Ovi na "običnim" utakmicama imaju navijača kao i Dinamo, 130-150. S druge strane, "torcidi" i "delijama" svaka čast. Tako se voli klub.", "Ajme što se neko obogatio na kladionici..."

Ovo su samo neki od komentara koje ste mogli da pronađete na pomenutom tekstu.

Nema sumnje da je Partizan u krizi, a crno-beli će u nastavku sezone pokušati da stignu do drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading