BOMBA NA MARAKANI: Haos u PRESTONICI - stigao LEGENDARNI Brazilac!

Autor:

Sport

11.03.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih zvezda brazilskog fudbala stiže u glavni grad.

BOMBA NA MARAKANI: Haos u PRESTONICI - stigao LEGENDARNI Brazilac!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Brazila

Brazilski fudbaler Marselo, koji je godinama bio jedan od najboljih levih bekova sveta, vratio se u domovinu, gde će ubuduće nastupati za ekipu Fluminensea, a na legendarnoj Marakani mu je priređen doček za pamćenje.

Na najvećem stadionu u glavnom gradu Brazila se okupilo više od 35 hiljada ljudi, koji su proslavili povratak legende brazilskog fudbala, koji će u narednoj godini igrati za jednu od najboljih ekipa Južne Amerike.

I pored toga što će ove godine proslaviti 35 rođendan, Marselo je i dalje sposoban da pravi razliku na terenu, što će sigurno koristiti ekipi iz Ria de Žaneira.

- Vratio sam se kući u najboljoj životnoj dobi. Znam da mi ovde ljudi veruju i došao sam da se borim, das ovom narodu pružim strast i uživanje - rekao je Marselo pred navijačima koji su mu napravili atmosferu za pamćenje.

Marselo je upravo ponikao u ekipi Fluminensea, gde je igrao od 2005. do 2007. godine. Nakon toga je usledila selidba u Evropu, gde je čak 15 sezona nastupao za madridski Real, sa kojim je šest puta osvajao prvenstvo Španije, a pet puta je sa Madriđanima postao šampion Evrope.

Nakon 15 godina u kraljevskom klubu, Marselo je odlučio da se oproba u Grčkoj, gde je potpisao za Olimpijakos, ali se nije najbolje snašao, pa je za pirejski tim zabeležio svega pet nastupa, pre nego što je sporazumno raskinuo ugovor sa Olijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading