ŠOK ZA CRVENO-BELE: Najveće letnje pojačanje EKSPRESNO NAPUŠTA klub!

Autor:

Sport

18.02.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljen je pompezno, ali je kraj saradnje brzo usledio.

ŠOK ZA CRVENO-BELE: Najveće letnje pojačanje EKSPRESNO NAPUŠTA klub!

Foto: Starsport

Marselo Vijera, čuveni levi bek Real Madrida i jedan od najboljih u istoriji na toj poziciji, napustiće ekipu Olimpijakosa, samo pet meseci nakon potpisivanja ugovora sa grčkim velikanom.

Brazilac je iznenada potpisao za atinske crveno-bele, nakon čak 16 sezona provedenih u Madridu, sa kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti, i to više puta.

Marselo je dogovorio jednogodišnju saradnju sa grčkim klubom, uz opciju na još jednu, ali je posle samo nekoliko nedelja bilo jasno da se ovaj fudbaler neće dugo zadržati na Karaiskakiju, uprkos tome što je pompezno najavljen.

Skupio je samo 10 utakmica za Olimpijakos, pre nego što je zajedno sa klubom odlučio da sporazumno raskine saradnju i potraži novu sredinu.

Foto: Tanjug/AP

Marselo u dresu Real Madrida slavi osvajanje Lige šampiona

Marselo je osvojio čak 25 trofeja sa Realom, od čega je čak pet došlo u Ligi šampiona, pa je po tom parametru jedan od najboljih igrača u istoriji.


Za Brazil je sakupio 58 mečeva i pomogao mu da osvoji Kup konferederacija 2013. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading