ZVEZDINA ŽELJA SVE DALJE OD MARAKANE! Napadaču RASTE CENA! Crveno-beli MORAJU da POŽURE!

Autor:

Sport

09.03.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Sent Etjena Žan Filip Kraso nastavlja da trese protivničke mreže.

ZVEZDINA ŽELJA SVE DALJE OD MARAKANE! Napadaču RASTE CENA! Crveno-beli MORAJU da POŽURE!

Foto: Ap photo

Želela je Crvena zvezda još u zimskom prelaznom roku da angažuje napadača Sent Etjena Žana Filipa Krasoa, ali višestruki prvak Francuske nije tada hteo da pusti jednog od svojih najboljih igrača.

Uprkos činjenici da su ispali iz elite, reprezentativac Obale Slonovače je nastavio da "teroriše" golmane i u drugoj ligi, što mu je dodatno "podiglo cenu".

Ovom fudbaleru ugovor ističe u junu, pa će kao slobodan agent moći da potpiše za novi klub i traži bolje lične uslove. Nema dileme da će Žan Filip za potpis ugovora dobiti ozbiljnu novčanu sumu, jer je u poslednjih mesec dana uvećao golgeterski saldo.

Kraso je na čelu liste strelaca druge lige sa 13 postignutih golova, a tome je dodao i sedam asistencija. Problem Zvezdi predstavlja činjenica da su se za potpis momka rođenog u Nemačkoj uključili brojni klubovi.

Foto: Ap photo

 

Dinamo iz Kijeva mu je ponudio sjajne uslove, ali je napadač Sent Etjena odbio mogućnost da pređe u Ukrajinu zbog rata. Trku su zaoštrili Makabi iz Haife i član Lige 1 Monpelje, koji takođe žele Žan Filipa.

Zvezdina želja je tokom februara dao četiri pogotka i upisao dve asistencije i nominovan je za igrača meseca u Ligi 2. Isto priznanje dobio je tokom septembra, pošto je bio precizan protiv Anesija, Poa, Dižona i nekadašnjeg dželata crveno-belih Bordoa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading