SAZNAJEMO: Crvena zvezda sa Drogbinim naslednikom u Ligi šampiona - BOMBA NA MARAKANI! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.02.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozvaničenje saradnje očekuje se u narednim danima.

SAZNAJEMO: Crvena zvezda sa Drogbinim naslednikom u Ligi šampiona - BOMBA NA MARAKANI! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Ligue 1 Uber Eats Official/Ilustracija

Mladi napadač moskovske Lokomotive Marko Rakonjac je samo prelazno rešenje za Crvenu zvezdu. Gogleter od koga se očekuje da pravi razilku stiže na leto, a kako "Republika.rs" saznaje, crveno-bele će pojačati Žan Filip Kraso (25, 187).

Napadač rođen 1997. godine u Štutgartu ima državljanstvo Obale Slonovače i Nemačke, na Marakanu će stići kao slobodan igrač pošto mu ugovor sa Sent Etjenom na kraju sezone. Ozvaničenje saradnje očekuje se u narednim danima.

Ove sezone snažni golgeter je uspeo na 18 utakmica da postigne devet golova uz pet asistencija. Prethodne godine debitovao je za reprezentaciju Obale Slonovače na poziciji koju je u nacionalnom timu te države obeležio Didije Drogba. Napadač je imao i drugih ponuda, ali se po našim saznanjima odlučio za crveno-bele i zov Lige šampiona.

Podsetimo, po istom principu Crvenu zvezdu će na leto pojačati i Piter Olajinka koji se dogovorio lične uslove sa klubom iz Ljutice Bogdana. Nigerijac će nakon isteka ugovora sa praškom Spartom stići u prestonicu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading