ZVEZDA SPREMILA IZNENAĐENJE MALIŠANIMA: Uživajte u dečijem kutku i proslavi 78. rođendana na Marakani

Autor:

Sport

08.03.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju 12. marta od 16 časova odigrati prvenstvenu utakmicu protiv Novog Pazara na stadionu "Rajko Mitić", a istog dana će šampion Srbije spektakularnom proslavom obeležiti 78. rođendan.

ZVEZDA SPREMILA IZNENAĐENJE MALIŠANIMA: Uživajte u dečijem kutku i proslavi 78. rođendana na Marakani

Foto: Starsport/Ilustracija

S obzirom da je poznato da Crvena zvezda uvek misli i na najmlađe navijače, ovoga puta mališani će od 14 časova imati priliku da uživaju u dečijem kutku.

U promenoaru koji se nalazi kod Red Star šopa će biti organizovana zabava za najmlađe. Navikli su mališani na Zvezdine fan zone, u kojima su uživali bezbroj puta. Deca koja u pratnji roditelja budu posetila Marakanu, u nedelju će moći da se druže sa animatorima, koji su spremili specijalan program za najiskreniju publiku crveno-belih.

Mališani će imati priliku da iskažu kreativnost i na njima svojstven način izrade čestitke za Zvezdin rođendan, a klubu požele ono što bi najviše voleli da vide u narednom periodu od prvotimaca. Pored toga kako to običaj i nalaže, s obzirom da Crvena zvezda slavi 78. rođendan, slavlje će uveličati i prava zvezdaška torta. Kako bi dečiji kutak u potpunosti ispunio očekivanja mališana, od 14 časova će biti moguće i iscrtavanje lica, te će tako najmlađi zvezdaši moći da se u potpunosti pripreme za utakmicu protiv Novog Pazara koja počinje od 16 časova.

Podsećanja radi, Crvena zvezda će zvanično proslaviti 78. rođendan u nedelju, 12. marta, na stadionu "Rajko Mitić" od 16 časova protiv Novog Pazara u okviru 26. kola Superlige Srbije. Ulaz je besplatan, pa postoji šansa da će tribine biti pune, kao i da će zvezdaši napraviti još jedan spektakl na Marakani!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading