REŠETA U BUNDESLIGI: Crveno-beli u NEVERICI, bivši napadač DOMINIRA od kada je napustio Zvezdu!

Autor:

Sport

06.03.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija nekadašnjeg igrača šampiona Srbije.

REŠETA U BUNDESLIGI: Crveno-beli u NEVERICI, bivši napadač DOMINIRA od kada je napustio Zvezdu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Ibrahim Mustafa, nekadašnji krilni napadač Crvene zvezde, odigrao je sjajnu partiju u meču 20. kola austrijske Bundeslige, u kom je njegov LASK na svom terenu savladao ekipu Tirola sa 3:2.

Mustafa je bio strelac prvog gola svoje ekipe, kada je iskoristio asistenciju Horvata i doveo svoj tim do proednosti. Ovaj fudbaler je učestvovao i kod drugog pogotka, kada je u 34. minutu dodao Nakamuri, koji je zatresao mrežu za 2:0.

Tirol se nije predavao, vratio se na 2:2, ali je u nadoknadi meča Robert Zulj doneo timu iz Linca pobedu i sva tri boda.

Ovo je treći meč koji je Mustafa odigrao za ekipu LASK-a. Prvo je debitovao protiv Rida, zatim je protiv Austrije Luštenau prvi put zaigrao u prvoj postavi i na terenu je proveo 69 minuta, da bi za 77 minuta na terenu protiv Tirola pokazao sav svoj kvalitet.

Podsetimo, Mustafa je ove zime napustio ekipu Crvene zvezde, gde se nije najbolje snašao, i za 500.000 evra je pojačao jednu od boljih ekipa u austrijskoj Bundesligi, gde se očigledno već snašao i privikao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading