ZVEZDA JE DO NJEGA OČEKIVALA MNOGO: Veliki promašaj crveno-belih završio u Litvaniji!

Autor:

Sport

03.03.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sredine oktobra prošle godine bio je bez angažmana.

ZVEZDA JE DO NJEGA OČEKIVALA MNOGO: Veliki promašaj crveno-belih završio u Litvaniji!

Foto: Starsport

Srđan SpiridonovićCrvenoj zvezdi nije opravdao očekivanja, a pokušaji da se na pozajmicama u Turskoj i Grčkoj vrati na željeni kolosek nisu dali očekivani rezulta. Od zvaničnog rastanka sa crveno-belima sredinom oktobra ofanzivni vezista bio je bez angažmana sve do danas kada je zvanično promovisan u Žalgirisu iz Kaunasa.

 

 

- Došao sam u dobar i mlad tim kojem želim da pomognem u ostvarenju ciljeva u prvenstvu, kupu i Ligi konferencije. Nisam došao na odmor o verujem da ću iskustvom i znanjem pomoći ekipi, kao i ona meni. Gledam pozitivno na izazove koji slede i verujem u ovaj tim - kazao je Spiridonović.

Novajlija u redovima vicešampiona Litvanije, tokom mandata u Crvenoj zvezdi upisao je minute na 24 zvanične utakmice i postigao četiri gola uz pet asistencija. Pošto je pao u drugi plan kod Dejana Stankovića prethodne dve sezone Spiridonović je proveo na pozajmicama te je branio boje Genčlerbirligija i Atromitasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading