ANĆELOTI NE PRIZNAJE PORAZ: Igrali smo odlično!

Autor:

Sport

03.03.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Reala ne krije zadovoljstvo i pored neuspeha.

ANĆELOTI NE PRIZNAJE PORAZ: Igrali smo odlično!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Fudbaleri Barselone pobedili su u gostima Real iz Madrida u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja, rezultatom 1:0.

Trener madriskog Reala Karlo Anćeloti, obratio se medijima nakon poraza.

- Ohrabruje kako smo igrali. Naravno, nismo zadovoljni rezultatom, ali ako ovako budemo igrali u revanšu, onda ćemo proći u finalu. Ovaj rezultat nije realan. Barselona nije napravila ništa pred našim golom, imala je sreće kod pogotka. Odigrali smo dobru utakmicu. Često smo bili uspešni u presingu, ali je bilo teško pronaći prostor, jer je njihova obrana bila vrlo čvrsta - izjavio je Anćeloti.

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Italijan tvrdi da je ovo jedan od boljih mečeva madridskog kluba.

- Igrali smo kako smo hteli i moramo to da ponovimo. Dobro smo ušli u utakmicu i dobro je završili, a oni su postigli gol nakon naše greške, netačnog dodavanja. Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica što se tiče presinga i odbrane, a Barselona se ovako neće braniti kod kuće. Moramo samo ponoviti ovo što smo napravili, ovaj pristup - zaključio je italijanski stručnjak.

Katalonci su bili u ozbiljnom problemu pre utakmice, s obzirom da njihov najbolji igrač Robert Levandovaski, zbog povrede morao da propusti meč. Šanse da će se oporaviti do sledećeg susreta su jako male. Poljak je zadobio povredu tetive tokom meča 23. kola La lige protiv Almerije.

Revanš meč "El klasika" je na programu 5. aprila kada će Barsa ugostiti ekpu iz Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading