KATASTROFA ZA BARSELONU: Robert Levandovski je UDARNA VEST

Autor:

Sport

01.03.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problemi za Katalonce.

KATASTROFA ZA BARSELONU: Robert Levandovski je UDARNA VEST

Foto: Tanjug/AP

Napadač Barselone Robert Levandovski

Poljak je zadobio povredu tokom meča 23. kola La lige protiv Almerije. Iz kluba još uvek nisu saopštili kolika je težina povrede i koliko dugo će Levandovski odsustvovati sa narednih mečeva.

Kako su preneli španski mediji, jedan od najboljih igrača Barselone, mogao bi da bude van terena naredne dve nedelje zbog povrede tetive.

Ukoliko prognoze budu tačne, Ćavi Ernandez neće moći da računa na njega u prvom meču polufinala El klasika protiv Reala iz Madrida, što bi bio ozbiljan problem za Barsu.

Trener Barselone, Ćavi Ernandez, izvinio se navijačima zbog, kako je on rekao, najgore utakmice njegove ove sezone.

Foto: Tanjug/AP

Ćavi Ernandez

- Ljut sam, jer smo odigrali najgoru utakmicu ove sezone, posebno u prvom poluvremenu. Moramo da se izvinimo navijačima, potpuno smo podbacili. Ne razumem šta se desilo u prvom poluvremenu. Možda smo umorni, posle eliminacije iz Lige Evrope. Grešili smo u prvom poluvremenu i zbog toga moramo da se izvinimo navijačima. Moramo da budemo samokritični, pošto smo do sada bili dobri u La Ligi - izjavio je Ćavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading