ĆAVI SE PRIBOJAVA REALA: Najveći favorit, ali idemo punom parom po trofej

Autor:

Sport

01.03.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone, obratio se javnosti pred polufinale ,,El klasika''.

ĆAVI SE PRIBOJAVA REALA: Najveći favorit, ali idemo punom parom po trofej

Foto: Tanjug/AP

Ćavi Ernandez

Real Madrid će u petak dočekati ekipu Barselone u prvom polufinalnom meču Kupa kralja.

Trener "blaugrane" Ćavi Ernandez rekao je da je "kraljevski klub" veliki favorit u mečevima polufinala španskog kupa, ali je i naglasio da će njegov tim dati sve od sebe kako bi osvojio trofej, prenose mediji na Pirinejima.

- Znamo da je Real izuzetno težak rival. Ove dve utakmice biće potpuno drugačije u odnosu na La Ligu ili Ligu Evrope. Idemo u Madrid da pobedimo i da pokažemo ko smo. Daćemo sve od sebe da osvojimo i ovaj trofej - rekao je Ćavi pred gostovanje u Madridu.

Foto: Tanjug/AP

Ćavi Ernandez

Podsetio se činjenice da su "galaktikosi" prošle sezone osvojili La ligu, Ligu šampiona, a potom i Svetsko klupsko prvenstvo.

- Real je favorit za osvajanje Kupa kralja. Oni su aktuelni evropski šampioni i prvaci Španije. Nema nikakve veze to što smo mi osvojili Superkup. Uvek sam uzbuđen kada igramo na 'Santjago Bernabeu'. Ovaj meč meč motiviše više nego bilo koji drugi, jer sam navijač Barselone. Fenomenalan je osećaj pobediti u Madridu - istakao je Ernandez.

Ćavi je rekao da Barsa želi da kopira Real.

- Oni su osvojili brojne trofeje u prethodnih nekoliko godina. Imamo lepe uspomene na 'Santjago Bernabeu', ali sada je priča drugačija. 'El klasiko' je najveća utakmica na svetu. Između Reala i Barselone postoji fudbalsko poštovanje. Ovo danas nema veze sa onim šta se dešavalo pre desetak godina. Oni su favoriti, ali mi dolazimo da pobedimo - poručio je trener Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading