POSLE SAMO NEKOLIKO DANA: Hitna reakcija - umesto Duljaja, stigao NOVI TRENER!

Autor:

Sport

02.03.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda.

POSLE SAMO NEKOLIKO DANA: Hitna reakcija - umesto Duljaja, stigao NOVI TRENER!

Foto: Starsport

Novi trener Partizana Igor Duljaj

Igor Duljaj je zamenio Gordana Petrića na klupi Partizana, a Teleoptik je ekspresno reagovao imenovanjem novog šefa struke.

Kormilo "optičara" preuzeo je još jedan bivši as crno-belih Milan Stojanoski, koji je do sada radio u mlađim kategorijama kluba iz Zemuna.

Stojanoski će debitovati na novom poslu protiv obrenovačkog Radničkom, a već taj duel može da se ispostavi kao ključan za realizaciju prolećnih ambicija. Teleoptik namerava da izbori povratak u Prvu ligu Srbije, ali je lider Zemun već odmakao sedam bodova, pa se trijumf nad Obrenovčanima nameće kao imperativ.

Republika

Foto: Starsport

Duel sa večitog derbija - Stojanoski i Vidić

Stojanoski je u dva mandata nosio dres Partizana, dok je sa Lotarom Mateusom igrao Ligu šampiona i uz to je osvojio tri titule i jedan kup.

Podsećanja radi, Duljaj će imati "vatreno krštenje" u petak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", kada je na programu 169. večiti derbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading