GROF BOŽOVIĆ U SVOM STILU: Kataija srećem dok šetam psa, a Kangvu zovem i ohrabrujem

Autor:

Sport

02.03.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favorit je Zvezda, naravno, kaže za Republiku harizmatični stručnjak uoči predstojećeg 169. večitog derbija

GROF BOŽOVIĆ U SVOM STILU: Kataija srećem dok šetam psa, a Kangvu zovem i ohrabrujem

Foto: http://www.kc-camapa.ru/

Crvena zvezda u 169. večitom derbiju u petak (19.00) dočekaće Partizan, a očekivanja je za Republiku izneo Miodrag Grof Božović, harizmatični stručnjak koji je s uspehom predvodio crveno-bele od 2015. do 2017. godine.

Aktuelni šampion na tabeli Superlige ima ogromnih 13 bodova prednosti i nadomak je šeste uzastopne titule prvaka Srbije.

- Favorit je Zvezda, naravno. Mada, ne očekujem rutinsku pobedu. Rutinski u derbiju nikada nije bilo zato što je to i za jedne i za druge najvažnija utakmica. Sigurno da je Partizanu stalo da se malo iskupi za poraze u poslednje vreme, a najveći problem kod Zvezde mogao bi da bude manjak motivacije u odnosu na igrače Partizana. Derbi je utakmica koja nikada ne može da se prognozira i nema favorita - kaže Božović i opominje da u Zvezdi ne bi smelo da dođe do opuštanja:

- Mislim da tu niko nikoga ne može da zavara. Kakvi god ih problemi zadesili. Svi su maksimalno fokusirani na utakmicu i nije važno šta se ranije dešavalo. Obe ekipe daće sve od sebe, a ranije se neretko dešavalo da favorit ne uspe da opravda taj epitet i da zablisa onaj koji je u podređenom položaju.

Epitet heroja naslućuje svom bivšem đaku Aleksandru Kataiju.

Republika

Foto: Starsport

Katai i Božović

- Derbi bi mogao da reši Aleksandar Katai. Njemu to leži i vrlo lako to radi. On je jedan nepredvidiv igrač koji uvek može da napravi potez zbog kojeg je fudbal najpopularniji sport na svetu. Sretnem ponekad Kataija dok šetam psa u Beogradu na Vodi, a čujem se i sa Kangvom da ga malo ohrabrim. Voleo bih zbog njega da se malo podigne, ali Zvezda je objetivno težak klub za igru. Zvezda traži dokazivanje non stop i ono što kažu da na Marakani lopta drugačije skače to je živa istina - zaključio je popularni Grof.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading