TI SI SLEDEĆI! Mesi dobio ozbiljne PRETNJE SMRĆU: Pucano na porodicu njegove supruge, pa mu poslata JEZIVA poruka! (FOTO)

Autor:

Sport

02.03.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo desilo se u rodnom gradu legendarnog Argentinca.

TI SI SLEDEĆI! Mesi dobio ozbiljne PRETNJE SMRĆU: Pucano na porodicu njegove supruge, pa mu poslata JEZIVA poruka! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi na utakmici Holandija - Argentina

Lionel Mesi važi za božanstvo u Argentini, ali očigledno je da nije omiljen među svima.

Čak naprotiv, u njegovom rodnom gradu, Rosariju, bili smo svedoci jednog užasnog događaja.

Nepoznati počinioci pucali su na market koji drže roditelji njegove supruge Antonele Rokuzo i ostavili su poruku namenjenu legendarnom Argentincu.

Mesi, čekamo te. Javkin (gradonačelnik Rosarija) je takođe diler droge i neće ti pomoći - stajalo je u jezivoj poruci.

 

 

Sigurnost Lionela Mesija ozbiljno je ugrožena nakon ovog incidenta, a policija u Rosariju saopštila je kako je 14 metaka ispaljeno na market. Žrtava, na svu sreću, nema, a za počiniocima se još uvek traga i nema informacija ko bi mogao učiniti ovako nešto.

Antonelini roditelji Hoze i Patrisija veoma su se potresli onim što se desilo. Oni su sasvim obični ljudi koji ne zavise previše od svoje bogate ćerke i pokušavaju vlastitim radom zarađivati za život, ali očigledno je da im neko ne da da uživaju u svom miru.

Ovakav incident ih veoma uplašio, te oni ne mogu da veruju da neko toliko mrzi njihovog slavnog zeta da bi im na ovakav način pokušao nauditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading