PAO DOGOVOR: Lionel potpisuje novi ugovor

Autor:

Sport

15.02.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo priznanje posle Mundijala.

PAO DOGOVOR: Lionel potpisuje novi ugovor

Foto: Tanjug/AP

Skaloni i Mesi

Nakon velikih trijumfa argentinskog selektora, bilo je očekivano da će doći do ovakvog poteza. Trofejni selektor, osvajač dva Kupa Amerike i Svetskog prvenstva, dogovorio se sa Savezom da potpiše novi ugovor.

Skaloni će na klupi "gaučosa" ostati do okončanja šampionata sveta 2026. godine.

Skaloni je pre Svetskog prvenstva imao načelni dogovor sa Savezom da nastave saradnju, ali se nadao da će uslovi malo da se poboljšaju. Tu je bilo dosta nedoumica, mada su sve vreme i predsednik Saveza Tapija i u neku ruku Skaloni govorili da će sve biti u najboljem redu.

Foto: Tanjug/AP

 

Napokon,svi su se dogovorili tako da će Lionel nastaviti tamo gde je stao, da niže pobede i trofeje sa Argentinom. Leo Messi će sarađivati sa njim, pošto je najbolji fudbaler sveta poručio da ne želi da skida plavo beli dres, kao šampion sveta.

Profesionalni trener je u Argentinu došao nakon poraza reprezentacije na Mundijalu u Rusiji. Bio je najpre vršilac dužnosti, posle smene Horhea Sampaolija, nakon čega je postao selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading