TRENER ZVEZDE POKAZAO ČVRSTU RUKU: Milojević povukao RADIKALAN POTEZ pred 169. večiti derbi!

Autor:

Sport

01.03.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli traže "overu" nove titule, Partizan želi da "zakuva" šampionsku trku.

TRENER ZVEZDE POKAZAO ČVRSTU RUKU: Milojević povukao RADIKALAN POTEZ pred 169. večiti derbi!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde sa 13 bodova viška dočekuju Partizan, a trener branioca titule u Mozzart Superligi Srbije Miloš Milojević odlučio je da prepiše recept Dejana Stankovića pred 169. večiti derbi.

Naime, igrači Zvezde će od srede uveče biti u karantinu, kako bi zadržali maksimalan fokus za okršaj sa crno-belima. Crveno-beli će biti "zaključani" u hotelu kraj pomoćnog terena stadiona "Rajko Mitić" sve do petka popodne i izlaska na teren.

Podsetimo da je Deki minulu sezonu okončao kao neporažen od "parnog valjka" (dve pobede i dva remija), dok je jesenas u Humskoj bilo 1:1. Štaviše, Partizan se u osam navrata uzastopno nije radovao pobedi nad večitim rivalom, još od odlaska trenera Miloševića...

Republika

Foto: Starsport

Milojević kao Stanković

Uoči meča smo konsultovali veštačku inteligenciju radi prognoze, a Partizan na "Marakanu" izlazi ozbiljno uzdrman eliminacijom iz Lige konferencija i kiksom protiv kragujevačkog Radničkom na svom bunjištu.

Bez obzira na to, Milojević je demonstrirao "čvrstu ruku"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading