PETRIĆ NEĆE NA MARAKANU! Partizan bez trenera u VEČITOM DERBIJU?

Autor:

Sport

27.02.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlošijih sezona u novijoj istoriji crno-belih postaje sve gora.

PETRIĆ NEĆE NA MARAKANU! Partizan bez trenera u VEČITOM DERBIJU?

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana odigrali su još jednu lošu utakmicu. Crno-beli su remizirali protiv kragujevačkog Radničkog rezultatom 1:1 na stadionu u Humskoj. Trener "parnog valjka" Gordan Petrić bio je vidno razočaran na konferenciji za medije nakon meča.

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić

- Ako imam osećaj, možda me ne vara, da sam izgubio svlačionicu, onda nema razloga da idem na derbi. Ako me razumete - smireno je konstatovao Petrić na konferenciji za medije po okončanju polslednjeg meča 23. kola Superlige.

- Kad trener izgubi svlačionicu onda to više nije to. Da li sam je izgubio? Možda... Moj osećaj je da jesam, čim igrači komentarišu, poput Aleksandra Popovića.

Podsetimo, u tunelu stadiona Partizana, neposredno posle meča sa Šumadincima golman je rekao da "ne razume zašto se njegov tim već 17 utakmica povlači", što je iznerviralo Petrića do te mere da je rekao kako bi mladog Užičanina javno kritikovao kazavši da bi trebalo da ga bude sramota (više o tome pročitajte OVDE).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading