SRAM TE BILO! Petrić OPLEO po UZDANICI Partizana nakon remija sa Radničkim!

Autor:

Sport

27.02.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotna situacija obeležila kraj utakmice u Humskoj.

SRAM TE BILO! Petrić OPLEO po UZDANICI Partizana nakon remija sa Radničkim!

Foto: Starsport

Starsport

Fudbaleri Partizana odigrali su još jednu lošu utakmicu. Crno-beli su remizirali protiv kragujevačkog Radničkog rezultatom 1:1 na stadionu u Humskoj. Nakon meča 23. kola Superlige Srbije svoje utiske je izneo trener "parnog valjka" Gordan Petrić.

- Ovo je realnost naše ekipe, pokušavali smo koliko smo mogli. U jedom trenutku smo bili blizu da rešimo meč, a onda smo mogli isti da izgubimo - rekao je Petrić.

Golman Popović je prema rečima voditeljke "Arene sport" po odlasku u svlačionicu nervozno naglasio da mu je nejasno zašto se Partizan povlači po 17. put u sezoni. 

- Pitajte njega zašto je to rekao, to njegova sramota. Ja nikada ne kritikujem igrače, ako je to rekao, a ja vama verujem, onda je to njegova sramota - izjavio je Petrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Radili su po nalogu DIREKTIVA

27.02.2023 18:44

NAVIJACI U GLAS PETRICU PREVARO OD TRENERA NAPOLJE SA BAGROM KOJU SI STITIO CUTECI. CUTAO SI ZNACI TI SI IH PODRZAVAO KAO I SULTAN. E SAD SVI MRS U PI. MATERINU..