UPRAVA NAPOLJE, POD HITNO: Pitali smo Đurića o NOVOM TRENERU Partizana, bivši predsednik OSUO PALJBU po Vučeliću i Vazuri!

Autor: N. K.

Sport

27.02.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvi čovek crno-belih izvršio analizu situacije u Humskoj.

UPRAVA NAPOLJE, POD HITNO: Pitali smo Đurića o NOVOM TRENERU Partizana, bivši predsednik OSUO PALJBU po Vučeliću i Vazuri!

Foto: Starsport

Dragan Đurić

FK Partizan nalazi se u potrazi za novim trenerom, a bivši predsednik "parnog valjka" Dragan Đurić mišljenja je da je za klupski preporod neohpodna "promena uprave".

Beogradski mediji spekulišu da je prvi pik čelnika trener TSC-a Žarko Lazetić, a Petrić je u momentu podnošenja ostavke izrazio spremnost da vodi tim do reprezentativne pauze.

- Sviđa mi se Lazetić, potiče iz Partizana i "ima nešto svoje". Međutim, ključ problema leži u upravi. Dok se ne promene Vazura i Vučelić, boljitka jednostavno nema. Partizan je spao na jako niske grane i pitanje je koliko tu trener može da učini - počeo je Đurić razgovor za Republika.rs, a potom smo ga upitali za protest grobara koji je prethodio revanšu protiv Šerifa (1:3).

Republika

Foto: Starsport

Dobar je Lazetić, ali uprava mora da se menja - Dragan Đurić o krizi Partizana

- Toga će biti sve više. Grobari su poznati po svojoj privrženosti crno-belim bojama i jasno govore svoje mišljenje, bez interesa. To činim i ja, ne da bih ponovo bio predsednik, nemam takve ambicije, već da uradim nešto za dobrobit Partizana.

Rezultatski gledano, crno-beli igraju očajnu sezonu, ali to nije jedini problem.

- Gotovo da se ne pamti da smo u ovoj fazi sezone ispali iz Evrope, kupa i borbe za titulu (Zvezda je trenutno na plus 14 prim. aut). Osim rezultata, Partizan stoji katastrofalno na finansijskom planu, prošao je prelazni rok, a nikog nismo doveli, osim Kolorada. Štaviše, stvorena je neka negativna atmosfera i promene su neophodne pod hitno - apel je Dragana Đurića.

Podsetimo da Partizan dočekuje kragujevački Radnički u odloženom meču 23. kola Mozzart Superlige Srbije, a dešavanja iz Humske možete pratiti UŽIVO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading