VRAĆA SE U HUMSKU: Partizan pronašao ZAMENU za Petrića - na pomolu TRENERSKA BOMBA u Superligi!

Autor:

Sport

26.02.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, crno-beli blizu rešenja za upražnjeno mesto trenera.

VRAĆA SE U HUMSKU: Partizan pronašao ZAMENU za Petrića - na pomolu TRENERSKA BOMBA u Superligi!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić i Aleksandar Stanojević

FK Partizan je u potrazi za novim trenerom, pošto je aktuelni šef struke Gordan Petrić rešio da podnese ostavku posle bolne eliminacije od Šerifa u plej-ofu za plasman u osminu finala Lige konferencija.

Prema pisanju "Meridian sport-a", izbor čelnika crno-belih pao je na Žarka Lazetića, čoveka koji je u sezoni 2007/2008 nosio dres važećeg vicešampiona Srbije, nakon boravka u Bežaniji.

Lazetić tekuće takmičarske godine gotovo perfektno vodi TSC, koji je trenutno trećeplasirani tim Mozzart Superlige Srbije sa 46 bodova. On je u Bačkoj Topoli dobio odrešene ruke pri sastavljanju tima i to je očigledno dalo rezultat. Klub sa severa naše zemlje veoma je blizu ostvarenja cilja (izlazak u Evropu), a u Humskoj veruju da je nekadašnji napadač stekao dovoljno iskustva da se nosi sa pritiskom klupe Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Partizanov "prvi pik" - Žarko Lazetić

Lazetić je trenersku karijeru počeo u Teleoptiku, radom u mlađim kategorijama, a pre TSC-a bio je na kormilu Metalca. Uprava "parnog valjka" ga je već kontaktirala povodom preuzimanja novog posla, a zahvaljujući Petriću ne mora da žuri, jer je on pristao da vodi tim do reprezentativne pauze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading