DOMINACIJA BAVARACA: Bajern za poluvreme ODUVAO velikog rivala! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.02.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno da u Unionu i dalje nisu spremni za najveće domete.

DOMINACIJA BAVARACA: Bajern za poluvreme ODUVAO velikog rivala! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajern Minhena

Fudbaleri Bajern Minhena savladali su ekipu Union Berlina sa 3:0(3:0) u derbi meču 22. kola Bundeslige.

Iako su dve ekipe u ovaj meč ušle sa istim brojem bodova, na terenu smo videli surovu dominaciju domaće ekipe, koja je pitanje pobednika rešila već u prvom delu igre.

Prvi gol je delo Erika Maksima Čupa Motinga, koji je pogodio u 31. minutu, posle asistencije Kingslija Komana. Prednost je upravo Koman duplirao samo devet  minuta kasnije, posle asistencije Tomasa Milera, dok je na 3:0 povisio Džamal Musijala, posle novog uspešnog proigravanja Milera, u poslednjim trenucima prvog dela igre.

U nastavku su Bavarci uspeli da primire ritam igre i da rutinski privedu kraju ovaj derbi, čime su se iskupili svojim navijačima za neočekivan poraz od Borusije iz Menhengladbaha prošle nedelje.

Upravo je tim iz Minhena i dalje prvi na tabeli, sa osvojenih 46 bodova iz 22 kola, koliko ima i prvi pratilac, ekipa Borusije iz Dortmunda. Union je sada treći, sa tri boda manje od vodećeg dvojca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading