BOLJE DA ĆUTIM: Oglasio se Marko Dmitrović posle SKANDALOZNOG napada HULIGANA!

Autor:

Sport

25.02.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman je bio u centru velikog skandala u Ligi Evrope.

BOLJE DA ĆUTIM: Oglasio se Marko Dmitrović posle SKANDALOZNOG napada HULIGANA!

Foto: Tanjug/AP

Marko Dmitrović u sukobu sa huliganom

Marko Dmitrović, golman španske Sevilje, bio je meta sramnog napada jednog huligana na utakmici između PSV-a i ekipe iz Andaluzije.

U završnici meča revanš duela, jedan navijač holandske ekipe je uleteo na teren i napao Dmitrovića, a u toj situaciji je udario i našeg čuvara mreže u nos. Ipak, golman reprezentacije Srbije mu je odmah odgovorio, bacio je huligana na travu, a zatim sačekao redare da odnesu pijanca van terena.

Foto: Tanjug/AP

Trenutak kada je Marko Dmitrović oborio huligana

Ovim povodom, za španske medije se oglasio Marko Dmitrović koji je poručio da je bolje da ćuti.

- Navijač me je gurnuo otpozadi, pretpostavljam da je bio ljut zbog rezultata. Bio je pijan i lud. Probao je da me udari, ali sam uspeo da ga zgrabim i bacim na zemlju dok obezbeđenje nije došlo. Bolje da ćutim, bolje je da ne kažem šta sam stvarno hteo da mu uradim. Na sreću, drago mi je da sam bio svestan gde je i smirio ga. Nikada nije lepo videti takve stvari, ne bi trebalo da se dešavaju. Nadam se da će ovakvi akti biti dobro kažnjeni - izjavio je Dmitrović.

Podsetimo, Sevilja je poražena u Ajndhovenu sa 2:0, ali je uspela da izbori plasman u osminu finala Lige Evrope, pošto je u prvom meču slavila kod kuće sa 3:0. U osmini finala, Španci će se sastati sa ekipom Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading