ZABORAVITE HUMSKU I BRUKU PARTIZANA: Ovo je NAJGORIH 13 sekundi u ISTORIJI fudbala! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.02.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak koji će vas nasmejati do suza.

ZABORAVITE HUMSKU I BRUKU PARTIZANA: Ovo je NAJGORIH 13 sekundi u ISTORIJI fudbala! (VIDEO)

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Šerif

I dalje su usijane glave svim navijačima Partizana koji su gledali kako njihov tim gubi dobijen meč, te porazom od moldavskog Šerifa (1:3) ispada iz Lige konferencija.

Crno-beli su prešli put od pukovnika do pokojnika, te su posle odličnog prvog meča i pobede u Kišinjevu (1:0) i blistavog starta revanša u Humskoj gde su čak poveli golom Meniga i imali nekoliko prilika da susret reše, ušli u zonu sumraka koja je rezultovala katastrofalnim porazom.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Šerif

 

Siniša Saničanin je potezom koji ne može da se vidi ni u uzrastu petlića napravio penal iz kategorije 'verovali ili ne', te je usledila serija grešaka koja je dovela do debakla.

Ipak, nije sve tako crno i od lošeg može i još gore! To bar pokazuje snimak sa jedne partije amatera u malom fudbalu u kojoj je za 13 sekundi viđeno toliko neuspešnih poteza posle kojih bi i navijači Partizana mogli da zaborave katastrofu iz Humske. 

Nije poznato kada je i gde snimak nastao, ali je on viralan i na društvenim mrežama ga je videlo i podelilo mnogo ljudi, a posle tragične partije crno-belih dobija na značaju. Zato - uvalite se u fotelju, udobno se smestite i uživajte u najgorih 13 sekundi u istoriji fudbala.

 

 

Nema sumnje da će vam ovaj snimak popraviti dan!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Nenad

24.02.2023 12:47

Beda od kluba

Dragoljub

24.02.2023 13:37

Više volim Moldavce nego crnogorce,tako da sam navijao