OPŠTI HAOS NA ENFILDU: Klop BESAN, Karager BLJUJE VATRU, a Džerard gospodski komentariše PONIŽENJE Liverpula

Autor:

Sport

22.02.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško će se "redsi" oporaviti od poraza koji im je naneo Real.

OPŠTI HAOS NA ENFILDU: Klop BESAN, Karager BLJUJE VATRU, a Džerard gospodski komentariše PONIŽENJE Liverpula

Foto: Tanjug/AP

Mohamed Salah i Roberto Firmino

Fudbaleri Liverpula doživeli su istorijski debakl u utorak uveče, pošto su u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona na svom terenu izgubili od madridskog Reala sa ubedljivih 5:2. To je bila prva evropska utakmica na Enfildu ikada na kojoj je golman "redsa" morao da vadi loptu pet puta iz mreže.

Ništa nije slutilo na to da će navijači engleskog velikana imati košmarno veče, pogotovo posle fenomenalnog početka meča, gde je Liverpul već u 14. minutu imao dva gola prednosti. Međutim, san se ubrzo pretvorio u noćnu moru, pošto je domaći tim od 21. do 67. minuta popio čak pet komada!

Posle sramotne predstave svojih pulena, menadžer "redsa" Jirgen Klop bio je prilično ljut.

Poklonili smo im pet golova, mogli smo bolje da reagujemo kod svakog. Niko nije pokrio Vinisijusa koji je uputio šut svetske klase. Imali smo dobar razgovor na poluvremenu, ali smo onda primili treći pogodak, koji je bio stravičan i to je promenilo utakmicu. Dominirali su, sve je u drugom poluvremenu bilo kako je Real želeo, a on vas uvek kazni, nikada ne prašta. Hvala Bogu da ne igramo sa njima svake nedelje - grmeo je Nemac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jirgne Klop

Još oštriji od njega bio je legendarni defanzivac Liverpula Džejmi Karager, koji nije imao dlake na jeziku.

Ovo je bilo sramotno za Liverpul. Cele sezone nalazimo izgovore za njih, razloge zašto nisu dobri kao prethodnih sezona. Ali sramota je što nemaš ni priliku u drugom poluvremenu… Niti jednu šansu da napraviš sam. Da ne pokažeš borbenost i da izgubiš poluvreme 3:0. Napadaš ka Kopu, 2:2 je, utakmica na ispadanje. Defanzivno su bili užasni cele ove sezone - besneo je Karager, koji je potom dodao da bi odmah, sa svojih 45 godina, mogao da zameni Virdžila van Dajka na terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džejmi Karager

Na kraju, jedini koji nije imao srca da toliko jako nagazi voljeni klub, bio je dugogodišnji kapiten Stiven Džerard.

Ovo je Liverpulov sudar sa realnošću. Liverpul je savršeno startovao. Ali od momenta kada se Real vratio, on je dominirao. Svaki tim koji primi pet golova, mora da sprovede dublju analizu. Sada je potrebno da tim ponovo pronađe dušu - zaključio je Stivi Dži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading