ON JE OGRANIČEN! Hrvat ŽESTOKO UDARIO po Radonjiću: Mora da se menja!

Autor:

Sport

21.02.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Jurić kritikovao je srpskog fudbalera.

ON JE OGRANIČEN! Hrvat ŽESTOKO UDARIO po Radonjiću: Mora da se menja!

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić

Fudbaleri Torina odigrali su nerešeno (2:2) protiv totalnog autsajdera Kremonesea u meču 23. kola Serije A.

I pored toga što je igrao protiv poslednje ekipe na tabeli italijanskog šampionata, Torino je jedva uspeo da postigne pogodak za izjednačenje u 79. minutu, a njihov trener Ivan Jurić je izjavio da nema velikih zamerki kada je reč o igračima.

Ipak, Jurić nije mogao da sakrije svoje nezadovoljstvo što se tiče Nemanje Radonjića. On je u 66. minutu dobio priliku da izdominira ali je nije baš iskoristo na najbolji način. Po Jurićevim rečima, sa Radonjićem bi trebalo promeniti odnos.

- Radonjić? Nisam zadovoljan. Treba da daje više, da se bori da postane pravi igrač. Ponekad jeste, dobar je, ali onda nestane. Ovo je njegovo veliko ograničenje, sačekaćemo ga ponovo, ali mora da da znak ako želi nešto da uradi u fudbalu. Očekujem više od njega, bez njega je u najboljem slučaju teško - izjavio je Hrvat nakon utakmice.

Republika

Foto: Starsport

N.Radonjić

 

Torino se trenutno nalazi na devetom mestu tabele Serije A sa 31 bodom, dok je Kremonese posle ovog remija i dalje poslednji sa devet osvojenih poena.

Nemanja Radonjić, on je ove sezone odigrao 22 utakmice i postigao četiri gola uz dve asistencije. U narednom kolu Nemanja Radonjić imaće novu priliku za dokazivanje kada njegov tim bude gostovao Juventusu u velikom derbiju Torina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading