OVO JE PRAVI AJAKS, OVO JE PRAVI TADIĆ: Dušan briljirao u pobedi nad Spartom, Srbin stigao do FENOMENALNOG jubileja (FOTO)

Autor:

Sport

19.02.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači na Johan Krojf areni oduševljeni novom partijom našeg majstora i kompletnog tima.

OVO JE PRAVI AJAKS, OVO JE PRAVI TADIĆ: Dušan briljirao u pobedi nad Spartom, Srbin stigao do FENOMENALNOG jubileja  (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Ajaksa ubedljivo su savladali Spartu iz Roterdama u 22. kolu holandske Eredivizije rezultatom 4:0. Meč na Johan Krojf areni obeležio je Dušan Tadić. Naime, kapiten Kopljanika i reprezentacije Srbije upisao je dva gola i tako stigao do jubilarnom 100. u dresu belo-crvenih, uz to dodao je i asistenciju.

 

Tadićevim golom u šestom minutu Ajaks je stekao prednost, da bi 20 minuta kasnije srpski fudbaler proigrao Tejlora koji trese mrežu za 2:0. Dušanu je ovo bila 13. asistencija u sezoni.

Igrao se 64. minut kada je Srbin sa bele tačke povisio na 3:0, da bi konačan rezultat postavio Kudus u 84. minutu meča.

Ajaks je u potpunosti kontrolisao meč, a da nije bilo Nika Olija na golu Sparte mogao je i do ubedljivije pobede. Olij je upisao čak osam odbrana na utakmici.

Kopljanici su sada na drugom mestu na tabeli i imaju tri boda manje od Fejenorda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading