ZVEZDIN DŽELAT BACIO OKO NA VELIKOG TALENTA: Fenomenalni fudbaler blizu selidbe na Ostrvo!

Autor:

Sport

19.02.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikan pomno prati njegove partije.

ZVEZDIN DŽELAT BACIO OKO NA VELIKOG TALENTA: Fenomenalni fudbaler blizu selidbe na Ostrvo!

Foto: Starsport

Starsport

TSC je tokom zimskog prelaznog roka odbio ponude Anderlehta i Parme za mladog napadača Petra Ratkova (19). Ali, izgleda da su u Bačkoj Topoli i te kako znali šta rade. Nova vest stiže iz Škotske i glasi: Glazgov Rendžers pomno prati talentovanog goletera i želi ga u svojim redovima. 

Republika

Foto: Starsport

Petar Ratkov

Kako je ekskluzivno objavio Fudbal Insajder, klub koji je u sezoni 2021/22 eliminisao Crvenu zvezdu nije još poslao zvaničnu ponudu, ali intenzivno prati Ratkova, kojeg na tom portalu nazivaju „novim Mariom Mandžukićem“. Sličnosti zaista ima, jer srpski tinejdžer ima građu slično nekadašnjem hrvatskom golgeteru, kao i sjajnu tehniku. Jedino što se ocenjuje kao nedostatak, koji se može radom ispraviti je slabija realizacija.

 

 

Ratkov je nedavno postao mladi reprezentativac Srbije, tako da njegova karijera krupnim koracima nastavlja da se razvija. Anderleht je u januaru za njega poslao ponudu vrednu 1.200.000 evra i procente, dok je Parma poslala ponudu tešku celih 2.000.000 evra. Ali je TSC rekao - ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading