ŠOK: Crveno-beli smenili trenera, EKSPRESNO pronađena zamena! (FOTO)

Autor:

Sport

19.02.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je prethodne sezone bio trener niškog Radničkog, ali je došlo do neočekivanog razlaza u junu, od kada je 45-godišnji stručnjak bio bez angažmana.

ŠOK: Crveno-beli smenili trenera, EKSPRESNO pronađena zamena! (FOTO)

Foto: Starsport

Starsport

Veoma je burno ovih dana u Kruševcu. Poraz od Novog Pazara ubrzao je rastanak Dušana Đorđevića i Napretka, a već se zna ime novog šefa stručnog štaba.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Đorđević

Kako "MaxBet sport" saznaje na "užarenu klupu" dolazi Radoslav Batak! On je prethodne sezone bio trener niškog Radničkog, ali je došlo do neočekivanog razlaza u junu, od kada je 45-godišnji stručnjak bio bez angažmana. Batak je kao prvi trener, osim Radničkog, predvodio još Vojvodinu i Novi Pazar, a kratko je radio i u tajlandskim klubovina Buriram i Krabi.

Republika

Foto: Starsport

Radoslav Batak

Sada preuzima kormilo crveno-belih iz Kruševca koji je u krizi i igre i rezultata. “Čarapani” su doživeli još jedan poraz i nalaze se u sve težoj situaciji. Na deobi su 12. mesta sa Mladosti iz Lučana, nalaze se u zoni baraža za opstanak u ligi, sa samo tri boda više od prvog tima iz zone ispadanja! To je posledica tri poraza u nastavku sezone, pa su sada nanizali četiri meča bez osvojenog boda! Posledjni trijumf u šampionatu ostvarili su još krajem oktobra. Od tada do danas na osam odigranih utakmica u prvenstvu osvojili su dva boda uz samo jedan postignut gol!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading