EMOTIVAN RASTANAK SA KRUŠEVLJANIMA: Dušan Đorđević nam otkrio razloge napuštanja klupe Napretka

Autor:

Sport

19.02.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je do raskida saradnje posle novog neuspeha.

EMOTIVAN RASTANAK SA KRUŠEVLJANIMA: Dušan Đorđević nam otkrio razloge napuštanja klupe Napretka

Foto: Starsport

Dušan Đorđević

Dušan Đorđević, dosadašnji trener kruševačkog Napretka, neće više sedeti na klupi "čarapana".

Đorđević je bio jedan od nekolicine trenera koji nisu napuštali klupu svog tima od početka sezone, ali je došlo do kraja saradnje nakon poraza na svom terenu od ekipe Novog Pazara (0:1).

To je bio osmi vezani meč bez pobede za Kruševljane, od čega su na poslednja četiri meča upisali četiri poraza, pa je na kraju, posle većanja u klubu, odlučeno da Đorđević ne sedi više na klupi ovog tima do kraja sezone.

U razgovoru za naš portal, Đorđević je opisao na koji način se oprostio od svojih igrača.

- U fudbalu se mere isključivo rezultati. Izuzetno mi je žao zbog odlaska iz Kruševca, do poslednjeg momenta sam verovao da možemo da preokrenemo situaciju. Jutros sam imao emotivan rastanak sa igračima, bilo je i suza, momci su dali svoj maksimum. Jednostavno, nije išlo - počeo je Đorđević razgovor za portal Republika, a potom je dodao da u pojedinim trenucima "čarapani" nisu imali ni sreće.

- Odigrali smo odlične utakmice protiv Partizana i Novog Pazara, ali to nismo rezultatski materijalizovali, Napretku želim sve najbolje i očekujem da se izvuče iz ove situacije.

Foto: Starsport

Dušan Đorđević i Dejan Stanković

Bivšeg stratega Čukaričkog i Radnika smo upitali za lične planove, ali on je odgovorio da još uvek nije razmišljao na tu temu.

- Do danas sam bio potpuno posvećen Napretku, trudio se da izvučem što više, svaki bod nam je bio važan. Prerano je razgovarati na tu temu, sešću i videti koje mi opcije stoje na raspolaganju - zaključio je Dušan Đorđević.

Napredak trenutno ima 19 osvojenih bodova, posle 22 odigrana kola, pa se trenutno nalaze na 12. mestu Superlige Srbije. Ipak, u slučaju da Spartak odigra makar nerešeno danas protiv Partizana, a da Mladost GAT savlada TSC, Napredak će imati isti broj bodova kao i prva ekipa ispod crte, koja vodi u drugi rang.

Jasno je da u Kruševcu brzo moraju da pronađu zamenu, kako bi se što bolje spremili za finiš sezone.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading