BEZ BELE ZASTAVE NA MEGDAN ŠAMPIONU: Čuka bez respekta napada Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

17.02.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi 22. kola Superlige igra se na stadionu Rajko Mitić.

BEZ BELE ZASTAVE NA MEGDAN ŠAMPIONU: Čuka bez respekta napada Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Čukarički je u prolećnom delu šampionata sjajno startovao, zabeležio je dva trijumfa, protiv Spartaka (3:1) i Radničkog 1923 (3:2). Sa šest bodova iz te dve runde Brđani su se učvrstili na četvrtom mestu, ujedno i prišli trećeplasiranom TSC-u na bod zaostatka. Međutim, mlada beogradska ekipa u subotu od 15 časovo gostuje aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi. Biće ovo dobra prilika da još jednom puleni Dušana Kerkeza potvrde dobru formu. Jedan od aduta Brđana biće i oporavljeni kapiten Marko Docić.

Republika

Foto: fkcukaricki.com

Marko Docić

- U prvom meču protiv Crvene zvezde na Banovom brdu izgubili smo sa 2:0, bez ozbiljnije šanse. Bio je to možda i jedan od naših lošijih mečeva u sezoni. Moja želja je da u subotnji meč protiv šampiona uđemo drugačije. Zvezda je, po mom mišljenju, ubedljivo najbolji tim u Superligi, ali smo ih i previše respektovali u prvom meču – kazao je Docić, koji se potom prisetio meča protiv Partizana u gostima:

- Izgubili smo taj meč sa 3:2, čini mi se potpuno nezasluženo. Imali smo dve stopostotne šanse da mi povedemo u završnici, ali ih nismo iskoristili. Opet, izuzetno sam bio zadovoljan tom utakmicom, osim naravno krajnjim rezultatom. Treba i protiv Zvezde da budemo rasterećeni, ali i hrabri, sa dobrom energijom, sa željom da se nadigravamo sa njima. Što da ne, i da napravimo dobar rezultat.

Istakao je Docić da će Super liga biti izuzetno zanimljiva, po njegovom mišljenju do poslednjeg kola plej-ofa, u borb za raspodelu pozicija koje vode u Evropu.

- Pored Crvene zvezde i Partizana, izdvojilo se još tri-četiri kluba, koji su najveći konkurenti za preostala mesta koja vode u Evropu. Naravno, zavisiće mnogo i od takmičenja u Kupu Srbije. Svaka utakmica, svaki bod će biti od velikog značaja. Ova sezona je mnogo jača od prethodnih, dosta igrača se vratilo iz inostranstva, nivo fudbala se podigao. Upravo zbog toga što ćemo imati pet predstavnika u međunarodnim takmičenjima, dva najbolja u Ligi šampiona, treći će imati obezbeđen nastup najmanje u grupnoj fazi Lige konferencije... Veliki je ulog, ali to smo znali i na početku prvenstva, sve to nam je konstantno u podsvesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading