NAMESTILI SMO GLAVU: Milojević i Zvezda jurišaju na crno-bele!

Autor:

Sport

17.02.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Raduje nas svaki meč kod kuće, bez obzira na protivnika."

NAMESTILI SMO GLAVU: Milojević i Zvezda jurišaju na crno-bele!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 15 časova ugostiti Čukarički u okviru 22. kola Superlige, a očekivanja i zadovoljstvo pred novi meč na Marakani, izneo je šef stručnog štaba šampiona Srbije Miloš Milojević.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

- Raduje nas svaki meč kod kuće, bez obzira na protivnika. I u utakmici protiv Vojvodine smo dobro igrali u prvom poluvremenu i imali možda najboljih 30 minuta u poslednje vreme, te je samo nedostajala realizacija, ali to je stvar fokusa i mirnoće. Bilo je drugačije protiv Voždovca, i u smislu podloge i protivnika i ako uđemo s tim odnosom, da svi igrači budu fokusirani od prvog do posledneg minuta, mislim da možemo da očekujemo dobru utakmicu i rezultat - počeo je Milojević.

 Ne prolaže nezapaženo dobre partije mladog Lučića koji se kali u Čukaričkom. 

 
- Pratimo sve igrače koji su na pozajmici, i Lučića, i Stankovića, Kneževića, Mituljikića... Nema dileme da je Lučić kvalitetan igrač sa dobrim osećajem za igru i kvalitetom koji je dokazao i ovde, tako da mi je drago što mu dobro ide.
 
Svi su spremni za utakmicu sutra.
 
- U trenažnom su procesu i Milunović i Rodić, tako da su svi spremni za meč. Možda bude promena u odnosu na startnu postavu s prethodne utakmice, ali ne mnogo i značajno, tako da ne postoji potreba za prevelikom rotacijom, jer smo tek počeli prolećni deo sezone, odigrali dve utakmice, tako da nema osetnog umora. 
 
Bodovna prednost je tu u odnosu na večitog rivala, ali do derbija nas čekaju dve utakmice. 
 
- Ne mogu da kažem da nije lakše, jer je prednost tu, ali kao što se brzo zaradi, tako se i istopi. Namestili smo glavu da idemo iz utakmice u utakmicu, sledeći je meč protiv Čukaričkog, a onda ćemo razmišljati o Javoru, pa tek o derbiju. Nemamo prava za kalkulacije i razmišljanje o derbiju, ima još dosta do toga. Šampion se svakako proglašava 26. maja, a ako i pre toga obezbedimo titulu matematički, još bolje. Međutim, treba nam ozbiljnost i poštovanje prema svim rivalima, bilo da se oni zovu Partizan, TSC, Čukarički, Vojvodina... U fudbalu je sve moguće, videli ste i kroz utakmice u Evropi to.
 
Govorio je Milojević i o minutaži brzonogog Mitrovića. 
 
- Velika je konkurencija. Mitrović je kvalitetan igrač i mislim da i on želi da bude reprezentativac i profesionalac na višem nivou od Superlige, ali na toj poziciji imamo najefikasnijeg igrača u timu. Delimo mu minutažu i s Bukarijem, ali nadam se da će biti prostora i da igra na svojoj prirodnoj poziciji. Bitno je da je Mitrović zreo momak, dobo radi, sve razume i kad bude bljesnuo i stigao do konstantnosti, biće standardan - podvukao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading