NOVA SRAMNA PROVOKACIJA! Džaka ponovo udario BRUTALNO NISKO, veliča LAŽNU DRŽAVU KOSOVO! (FOTO)

Autor:

Sport

17.02.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavio je u svom stilu fudbaler Arsenala.

NOVA SRAMNA PROVOKACIJA! Džaka ponovo udario BRUTALNO NISKO, veliča LAŽNU DRŽAVU KOSOVO! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka

Reprezentativac Švajcarske, Granit Džaka, nastavio je sa sramnim provokacijama.

Lažna tvorevina Kosovo slavi 15 godina od samoproglašenja nezavisnosti, a Džaka je rešio da poput ostalih provokatora čačne Srbiju putem društvenih mreža.

On je na svom Instagram profilu objavio sramnu fotografiju koja je podigla prašinu i definitivno je značila prst u oko Srbima! Pre nekoliko meseci je rekao da se kaje zbog provokacija u Rusiji, a sada je Džaka potvrdio da to nikada nije bila istina, već da je pored toga što je provokator, u pitanju i veliki lažov.

Posle veličanja teroriste, kao i izbacivanja lažne države Kosovo u prvi plan kad god može, Džaka je otišao korak dalje, pa je zastavu ove nepriznate zemlje podelio na Instagramu uz poruku u kojoj čestita takozvanu i samoproglašenu nezavisnost.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Granit Džaka ponovo provocira

 

Pored Granita, skoro se u centru pažnje našao i njegov otac Ragip koji je pretio novinarki Zani Avdiju.

Porodica Džaka se nikada nije predala i ne predaje se. Granitov gest nije bio ni politički ni s**sistički. Nije učinio ovaj gest da nekoga uvredi! On ugrožava svoju karijeru i svetu govori ko je silovao naše albanske majke, sestre i decu – preko 20.000 žrtava! Ponovo vas upozoravam: treba da pazite šta pišete o porodici Džaka - istakao je tada Džaka senior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading