LISTAO INTERNET, PA SE ŠOKIRAO! Bivši fudbaler Intera PRONAŠAO ženu na SAJTU ZA ODRASLE! Njegova reakcija ZAPALILA planetu!

Autor:

Sport

14.02.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač "neroazura", ali i gradskog rivala Milana, imao je veoma zanimljivu situaciju.

LISTAO INTERNET, PA SE ŠOKIRAO! Bivši fudbaler Intera PRONAŠAO ženu na SAJTU ZA ODRASLE! Njegova reakcija ZAPALILA planetu!

Foto: Printscreen/Instagram/cokadaminuta

Madalina Daminuta

Šta da radite kada pronađete svoju izabranicu na sajtu za odrasle? Ako vam treba savet možete ga potražiti od Kristijana Daminute, nekadašnjeg rumunskog fudbalera koji se našao u jako neprijatnoj situaciji.

Kristian Daminuta je bio najveći talenat rumunskog fudbala. Još kao tinejdžer prešao je u omladinsku školu Intera, ali se nije izborio za mesto u prvom timu. 2010. godine je završio karijeru u Milanu.

 

 

Dosta je bio slkon noćnom provodu i ženama, pa se nije naigrao ni u dresu "rosonera". Ponovo je išao na pozajmice i na kraju se vratio u Rumuniju. Završio je karijeru u 31. godini pošto nije uspeo da pronađe angažman. Sada namerava da se posveti trenerskom poslu.

Privatan život, koji su obeležili brojni skandali, mu takođe nije cvetao. Dva puta se razvodio, a onda se po treći put oženio sa provokativnom Madalinom, devojkom sa kojom ima dvoje dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coca Coka (@cokadaminuta)

 

Kada se smirio i posvetio porodičnom životu, supruga mu je priredila ozbiljan šok. Potpuno slučajno saznao je da ona objavljuje svoje golišave fotografije na popularnoj stranici "Only Fans". Naleteo je na internetu na jednu njenu fotografiju i ostao zatečen.

Primetio je da njegova supruga u poslednje vreme zarađuje veću sumu novca, ali nije znao kako, pošto je vešto krila pravu istinu.

Ipak, njegova reakcija uopšte nije bila negativna.

- Suprug je reagovao super kada je saznao. Bilo mi je neprijatno da mu kažem kako zarađujem novac, krila sam to od njega, ali na kraju je saznao - rekla je za rumunske medije Madalina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coca Coka (@cokadaminuta)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading