ISTORIJSKA BRUKA PARTIZANA: Crno-beli od 1991. nisu doživeli ovakav ŠAMAR u Humskoj!

Autor:

Sport

11.02.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" je ovako bledom partijom podsetio navijače na očajna izdanja protiv Makabi Petah Tikve, Šamrok Roversa...

ISTORIJSKA BRUKA PARTIZANA: Crno-beli od 1991. nisu doživeli ovakav ŠAMAR u Humskoj!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Mladost GAT je ponizila crno-bele u 21. kolu Superlige i ostavila kompletnu fudbalsku javnost u šoku. Puleni Ljubomira Ristovskog slavili su sa neverovatnih 4:0 (2:0). Ono što deluje neverovatno je da su Novosađani naneli Partizanu najubedljiviji poraz u modernoj istoriji.

 

 

Verovali ili ne, od 1991. godine, nijedna ekipa u domaćem prvenstvu nije uspela da savlada Partizan sa četiri razlike. Najubedljiviji poraz Partizan je u Humskoj doživeo u sezoni 2001/02 kada je poražen od Crvene zvezde sa 3:0 u večitom derbiju.

Partizan je samo još jednom izgubio sa 4:0 u prvenstvu od raspada Jugoslavije, a to je bilo u sezoni 1997/98, takođe od Crvene zvezde, ali je tada izgubio na Marakani u 110. Večitom derbiju.

Kada se gleda čitava istorija, Partizan je imao i ubedljivije poraze u vreme bivše Jugoslavije. U Humskoj je poražen od Hajduka sa 6:1 u sezoni 75/76, a imao je poraz i od Crvene zvezde u sezoni 68/69 takođe od 6:1, kao i dva poraza od Vardara sa 5:0 u sezonama 79/80 i 82/83.

Svakako je ovo bilo horor veče za Partizan, koji ulazi crnim slovima u anale bogate klupske istorije i jedan od najvećih šamara koji je ovaj klub ikada doživeo. "Parni valjak" je ovako bledom partijom podsetio navijače na očajna izdanja protiv Makabi Petah Tikve, Šamrok Roversa...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK I ISTINA

12.02.2023 00:27

Dali je UPRAVA podnela ostavke ili jos radi po NALOGU nekoga. HITNO ostavke I u ZATVOR KOD BELIVUKA. Ko bre vas BAGRO cuva I zasto. Koja je CENA cuvanja. To DRUGO mesto ,JADO.