TOTALNA LUDNICA U MAROKU: Tri penala, šest golova, crveni karton - POZNATO ko je treći na svetu!

Autor:

Sport

11.02.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videli smo nestvarnu utakmicu u meču za bronzu.

TOTALNA LUDNICA U MAROKU: Tri penala, šest golova, crveni karton - POZNATO ko je treći na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Flamenga su uspeli da osvoje treće mesto na Svetskom klupskom prvenstvu, nakon što su savladali ekipu Al Ahlija sa 4:2 (1:1).

Sve je počelo već u 11. minutu, kada su Brazilci dobili prvi penal na meeču, koji je u pogodak pretvorio Gabrijel Barbosa. Ipak, do poluvremena je egipatska ekipa uspela da izjednači, posle gola Abdelkadera.

Prava uzbuđenja smo videli u nastavku meča. Prvo je Malul promašio penal za Al Ahli u 58. minutu meča, ali je samo dva minuta kasnije Abdelkader doneo veliku radost svom timu, svojim drugim pogotkom na meču.

Ipak, stvari su postale loše za Afrikance u 69. minutu, kada je Abdulfatah dobio crveni karton. To je brazilski tim iskoristio, pa je u 77. minutu stigao do poravnanja preko Pedra. Veliki preokret Brazilcima donosi Barbosa, svojim drugim golom iz penala, ovaj put u 85. minutu, da bi konačan rezultat postavio Pedro u 91. minutu susreta.

Do kraja meča smo videli još jedan gol u mreži Al Ahlija, pošto je pogodio Gonzalo de Araskaeta u 97. minutu, ali je on poništen nakon asistencije VAR-a

Od 20 sati će na teren fudbaleri Reala iz Madrida, odnosno Al Hilala, koji će u finalnom meču odlučiti osvajača svetske krune. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading