VELIKI PEH ZA REAL: Madriđani ostali bez defanzivca pred Svetsko klupsko prvenstvo

Autor:

Sport

31.01.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ferlan Mendi će odsustvovati nekoliko meseci, nakon povrede zadobijene u duelu protiv Atletika.

VELIKI PEH ZA REAL: Madriđani ostali bez defanzivca pred Svetsko klupsko prvenstvo

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala slave gol

Fudbaler Reala Francuz Ferlan Mendi neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu zbog povrede, saopštio je danas madridski klub.

Mendi je povredio levu nogu na meču četvrtfinala Kupa kralja protiv Atletika, koji je odigran prošle nedelje. U saopštenju Reala se navodi je posle lekarskih pregleda utvrđeno da Francuz ima "povredu polumembranoznog mišića leve noge".

U saopštenju se ne navodi koliko će Mendi odsustvovati sa terena, ali španski mediji tvrde da će francuski fudbaler da pauzira oko dva meseca. Mendi će sigurno propustiti SP klubova, koje Real igra u Maroku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ferlan Mendi u dresu Reala Madrida

SP za klubove će početi sutra mečom između egipatskog Al Ahlija i novozelandskog Okland sitija. Pobednik tog duela igraće u Tandžiru protiv američkog Sijetl Saundersa četvrtog februara, a istog dana u Rabatu marokanski Vidad Kazablanka igraće protiv Al Hilala iz Saudijske Arabije.

U polufinalu se takmičenju priključuju prvak Evrope Real i šampion Južne Amerike brazilski Flamengo. Prvo polufinale na programu je sedmog februara u Tandžiru, gde će Flamengo igrati sa pobednikom meča između Vidada i Al Hilala, a dan kasnije Real će u Rabatu igrati protiv pobednika iz drugog četvrtfinalnog meča.

Finale i utakmica za treće mesto biće odigrani 11. februara u Rabatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading