SPEKTAKULARAN EL MADRILENJO: Real posle produžetaka i preokreta izbacio Atletiko iz Kupa kralja

Autor:

Sport

26.01.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kraljevski klub" se plasirao u polufinale najmasovnijeg klupskog takmičenja u Španiji.

SPEKTAKULARAN EL MADRILENJO: Real posle produžetaka i preokreta izbacio Atletiko iz Kupa kralja

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala slave gol

Fudbaleri Reala iz Madrida plasirali su se u polufinale Kupa kralja, pošto su na "Santijago Bernabeuu" pobedili gradskog rivala, ekipu Atletika.

El Madrilenjo završen je tek posle produžetaka, trijumfom "kraljevskog kluba" rezultatom 3:1.

Prvi gol na meču postigao je bivši napadač Reala, a sada centarfor "jorgandžija" Alvaro Morata. On je mrežu kluba u kom je napravio prve profesionalne korake zatresao u 19. minutu.

Sve je išlo ka tome da će gosti slaviti u ovom gradskom derbiju, ali je izjednačenje Realu u 79. minutu doneo Rodrigo, koji je na taj način postavio i konačan rezultat regularnog dela meča.

Utakmica je maltene rešena u prvom produžetku, kada je Stefan Savić dobio dva žuta kartona, u 97. i 99. minutu, a onda je u 104. Benzema doneo preokret Realu.

U preostalih 15 minuta Atletiko nije imao snage da sa igračem manje izbegne poraz, a "jorgandžije" je dokusurio vinisijus Žuniro u poslednjim sekundama utakmice.

Real je na taj način postao poslednji polufinalista Kupa kralja, gde su se prethodno već našli Barselona, Osasuna i Atletik Bilbao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading