KLOP U TRANSU! Srbin u Liverpulu do 2027.

Autor: Republika

Sport

26.01.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop trlja ruke, mladi Srbin produžio je saradnju sa Liverpulom! Stefan Bajčetić (18) produžio je ugovor prema kojem će na Enfildu ostati do 2027. godine.

KLOP U TRANSU! Srbin u Liverpulu do 2027.

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Stefan Bajčetić (18) produžio je saradnju sa Liverpulom! Mladi Srbin, o kojeg su se otimale reprezentacije Srbije i Španije, a koji još uvek nije presekao da li će igrati za "orlove" ili "crvenu furiju", rešio je bar pitanje za koji će klub nastupati u naredne četiri godine.

Naslednik nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde Srđana Bajčetića potpisao je nov četvorogodišnji ugovor sa Liverpulom. Jirgen Klop je na taj način svima stavio do znanja da ozbiljno računa na momka kojem ove sezone daje sve veću šansu.

- Srećan sam i uzbuđen što ću moći da nastavim da igram za ovaj klub. Moja porodica i ja smo ponosni što smo potpisali ugovor. Osećaj je sjajan. To je nešto o čemu sam sanjao tokom ove dve godine koliko sam ovde i za šta sam naporno radio - rekao je Stefan Bajčetić.

Da je Stefan, koji je na Enfild stigao iz Selte u decembru 2020. i prošao selekcije do 18 i 21 godine na Mersisajdu, konačno sazreo potvrđuje to što dobija sve veću minutažu kod nemačkog stručnjaka. Tako je ove sezone u Liga kupu bio starter protiv Derbija na svojoj poziciji zadnjeg veznog, a onda je debitovao i u Premijer ligi i to protiv Čelsija. Nagrada za trud stigla je u vidu prvenca protiv Aston Vile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading