HOĆU DA OSTANEM UPAMĆEN PO ONOME ŠTO SAM URADIO! Vučić: Nemam nikakve interese, nisam učestvovao ni u kakvim operacijama vezane sa kriminalom ili korupcijom

Autor:

Vesti

11.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić poručuje da u tajkunskim medijima nije bilo ni reči o Lalićevoj izjavi o njegovom sinu.

HOĆU DA OSTANEM UPAMĆEN PO ONOME ŠTO SAM URADIO! Vučić: Nemam nikakve interese, nisam učestvovao ni u kakvim operacijama vezane sa kriminalom ili korupcijom

Foto: RTS/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i poručio da želi da ostane upamćen po onome šta je uradio za ovu zemlju.

- On ne sme da laže, Lalić je saradnik okrivljeni i ne sme da slaže. On je rekao da su mom sinu hteli da nameste ubistvo čoveka koga su oni likvidirali, reč je o Lazaru Vukićeviću. Interesantno je da u tajkunskim medijima o tome nije bilo ni reči - rekao je Vučić i dodao:

- Nemam nikakve interese, nisam učestvovao ni u kakvim operacijama vezano sa kriminalom ili korupcijom, ja sam predsednik koji hoće da ostane upamćen po onome što je uradio i zato neće laži prestati, hoću da to ljudi znaju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
Maja

11.02.2023 22:10

Zahvaljujuci odgovornoj politici predsednika, nikad vise stranih investitora nije bilo u Srbiji.

Slavko

11.02.2023 22:12

Predsednik je svojim delima pokazao koliko se istinski trudi da odrzi mir i stabilnost zemlje.

Milica

11.02.2023 22:13

Nikad vise stranih zvanicnika nismo imali, to je dokaz koliko se predsednik zalaze za dobre odnose.

Vladana

11.02.2023 22:27

Vučić je postigao ogromni ekonomski preporod Srbije ali i mafiju stavio iza katanca, tako da se i moglo očekivati da žele da nameste nesto Vucicevoj porodici.