JEZIVO! Dok je Kristijano REŠETAO mreže, na tribinama se dešavao KOŠMAR - navijači ZGROŽENI neočekivanim napadom! (FOTO)

Autor:

Sport

10.02.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto nije moguće videti na Starom kontinentu.

JEZIVO! Dok je Kristijano REŠETAO mreže, na tribinama se dešavao KOŠMAR - navijači ZGROŽENI neočekivanim napadom! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Tribine na meču Al Nasra

Kristijano Ronaldo počeo je da piše nove stranice istorije.

Portugalcu je trebalo par utakmica da se navikne na Saudijsku Arabiju, a onda je u pobedi Al Nasra protiv Al Vehde (4:0) postigao sva četiri gola i dokazao da su svetli dani i na Bliskom istoku pred njim.

Dok je Ronaldo rešetao mrežu Al Vehde, navijači na tribinama proživljavali su pravi horor i košmar. Neočekivani gosti okupirali su stadion, te su ljudi bežali tražeći spas, a kasnije su morali da se naviknu kako bi do kraja ispratili susret. O čemu se zapravo radi?

Najezda skakavaca desila se na tribinama stadiona Al Nasra na meču protiv Al Vehde.

 

 

Oko 27 hiljada navijača na stadionu King Abdul Aziz u Meki prisustvovalo je pravom užasu koji im je, sasvim sigurno, pokvario užitak u maestralnoj partiji Kristijana Ronalda. Ipak, ljubitelji fudbala uspešno su prebrodili ovu neprijatnost, pa su uspeli do kraja da isprate utakmicu u kojoj je Portugalac zablistao.

Ronaldo je sa ova četiri gola stigao do brojke od 503 pogotka u ligaškim mečevima tokom karijere. Ronaldo je tri ligaška gola dao za Sporting iz Lisabona, potom je u Premijer ligi postigao 103 pogotka kroz dva mandata u Mančester junajtedu (84+19). Za Real Madrid postigao je 311 prvenstvenih pogodaka, a nastupajući za Juventus, u strelce se upisivao 81 put u Seriji A. Trenutno je Ronaldo na pet ligaških golova za Al Nasr. Ako se gleda njegova celokupna karijera, dao je 706 gola u 953 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading