ŠOK! Kristijano Ronaldo ponovo u Evropi? Portugalac se OGLASIO i stavio tačku na ovo pitanje!

Autor:

Sport

05.02.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On nema dilemu kako će mu budućnost izgledati.

ŠOK! Kristijano Ronaldo ponovo u Evropi? Portugalac se OGLASIO i stavio tačku na ovo pitanje!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih fudbalera u istoriji ove igre.

Posle mnogo godina fenomenalnih igara u Evropi, on se odlučio da ode put Saudijske Arabije gde je pojačao ekipu Al Nasra. Uspeo je da postigne i debitantski pogodak, a u medijima su sve češće spekulacije o njegovom povratku na Stari kontinent.

Ipak, od toga izgleda neće biti ništa. Kristijano se oglasio i jednom rečenicom šokirao je planetu, te najavio da su njegovi planovi u nastavku karijere vezani za Bliski istok.

- Oborio sam sve rekorde u Evropi, hoću da obaram rekorde ovde. Sada sam tu da pobeđujem, igram i budem deo uspeha ovog kluba i države - istakao je Ronaldo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo u dresu Al Nasra

 

Ovom izjavom Portugalac je stavio tačku na nagađanja koja su počela, takođe njegovim rečima. Tada je Ronaldo istakao:

- Hoću da igram dve, možda tri godine najviše, želim da završim karijeru sa 40, mislim da je to pravi trenutak. Ali ne znam šta donosi budućnost, nekada imate jedan plan, a život vam priredi nešto drugo - a mnogi su pomislili da su ove reči najava povratka u evropska takmičenja.

Kristijano ima ugovor sa ekipom Al Nasr do 2025. godine i sva je prilika da se neće vraćati na Stari kontinent, te da će mlađima prepustiti da stignu neke od rekorda koje je on uspeo da ostvari. Osvojio je Portugalac skoro sve što se može osvojiti, a posebno treba izdvojiti čak pet Zlatnih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading