BAHATI SE DO MAKSIMUMA: Ronaldo smešten u NAJLUKSUZNIJEM apartmanu u Rijadu, ima pravo da RADI šta POŽEL, pa i da zatvori most! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.01.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boli glava od skupoće.

BAHATI SE DO MAKSIMUMA: Ronaldo smešten u NAJLUKSUZNIJEM apartmanu u Rijadu, ima pravo da RADI šta POŽEL, pa i da zatvori most! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo je nedavno postao novi fudbaler Al Nasra i najplaćeniji fudbaler na svetu.

Portugalac će se uskoro useliti u novi dom, a dok sve ne bude spremno boraviće u kraljevskom smeštaju u Rijadu.

On je smešten u raskošnom apartmanu najluksuznijeg hotela u gradu.

Ronaldo se sa porodicom nalazi u Kraljevskoj kuli, jednoj od najviših zgrada u Saudijskoj Arabiji.

Kristijano je dobio apartman koji se prostire na dva sprata i ima čudesan pogled na čitav Rijad.

Do cene ovog apartmana ne može se doći na zvaničnoj stranici hotela, već se ona rezerviše privatno i mogu je dobiti samo najekskluzivniji gosti.

Očekuje se da bi račun za Ronalda i njegovi svitu premašiti 280.000 evra dok se ne prebaci u svoj stalni dom.

Britanski mediji prenose da se apartman u kom boravi Portugalac prostire na gotovo 1000 kvadratnih metara i da je veći od stana u kom je ranije boravio u Velikoj Britaniji dok je bio član Junajteda.

Ovaj stan ima ogroman dnevni boravak, bogatu trpezeraiju, radnu sobu, ostavu, salu za medije...

U Kraljevskoj kuli Ronaldo i članovi njegove porodice mogu da uživaju u najboljim jelima iz Kine, Japana, Indije i Bliskog istoka. U hotelu su zaposleni najbolji kuvari koji će konstantno biti na raspolaganju slavnom Portualcu.

Ukoliko par bude želeo da uživa u romantici, na raspolaganju im je i restoran "Sky Bridge", koji se nalazi na vrhu Kraljevske kule i jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija u Rijadu. Uprava hotela obećala je Portugalcu da će zatvoriti restoran za javnost i postaviti sto na sredinu mosta, ako slavni as bude želeo privatnost sa svojojm izabranicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading