I OVO POSTOJI: Upamekano se za utakmice priprema sa operskim pevačem! (FOTO)

Autor:

Sport

08.02.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saveti francuskog fudbalera mogli bi da budu od vitalnog značaja za lidera Bundeslige, uoči završnice ligaških mečeva i nastavka Lige šampiona

I OVO POSTOJI: Upamekano se za utakmice priprema sa operskim pevačem! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Odbrambeni fudbaler minhenskog Bajerna, Dajo Upamekano priznao je da radi na svom glasu sa operskim pevačem kako bi se bolje čuo na terenu.

 

 

- Često imam upaljeno grlo i nemam glasa posle mečeva. Zato sam i potražio pomoć - poboljšao sam svoje glasne žice uz pomoć operskog pevača. Pevali smo zajedno, učio me je kako da vežbam glas. Sada mogu glasno da vičem, mogu da dajem instrukcije na terenu - dodao je srećni Upamekano.

Saveti Upamekana mogli bi da budu od vitalnog značaja za lidera Bundeslige, uoči završnice ligaških mečeva i nastavka Lige šampiona, gde će Bajern uskoro gostovati Pari Sen Žermenu.

Upamekano je propustio pobedu nad Volfsburgom (4:2), ali je rekao da će biti spreman za vikend i meč protiv Bohuma, kao i za prvi susret protiv PSŽ, 14. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading