PRE ODLASKA - OPROŠTAJNO PISMO: Nije mi ni najmanje prijatno, idem iz kluba koji volim...

Autor:

Sport

07.02.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već bivši fudbaler Partizana oglasio se pre napuštanja Humske.

PRE ODLASKA - OPROŠTAJNO PISMO: Nije mi ni najmanje prijatno, idem iz kluba koji volim...

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš i Aleksandar Lutovac

Aleksandar Lutovac napustio je Partizan u zimskom prelaznom roku i postao je igrač austrijskog Rida.

Lutovac je u Partizanu odigrao 88 utakmica, postigao je tri gola i upisao osam asistencija, a na rastanku od crno-belih istakao je da su ga preplavile emocije, pa se oprostio jednim pismom koje dokazuje koliko je voleo klub iz Humske.

Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv - još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku. Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu i u centru, od portira do Keva, koji su brinuli o nama.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Lutovac

 

Mi smo ta porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala ni kada su nas otpisivali! Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći Sveti grb! Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi - koji volimo Partizan, budemo oko njega! Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama - stoji u oproštaju Aleksandra Lutovca od Partizana.

Lutovac će ugovor sa Ridom, koji ga je već neko vreme skautirao, potpisati čim završi lekarske preglede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading