SAGA JE ZAVRŠENA: Nikolo Zaniolo ima novi klub!

Autor:

Sport

06.02.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač će potpisati ugovor do leta 2027, na osnovu kojeg će imati zagarantovanu platu od 3.600.000 evra po sezoni.

SAGA JE ZAVRŠENA: Nikolo Zaniolo ima novi klub!

Foto: Tanjug/AP

Temperamentni Nikolo Zaniolo (23) napušta Romu i seli se u Istanbul! Mladi Italijan će već u utorak postati novi član Galatasaraja i staviti tačku na slučaj koji je izbacio iz takta i Žozea Murinja i navijače kluba sa Olimpika.

 

 

Iako je čak Fenerbahče u nedelju veče poslao ponudu na Olimpiko, malo veću od Galatine, odlučio je Zanilo posle razgovora sa Maurom Ikardijem i Seržom Oliveirom da potpiše za lidera turskog prvenstva. Galatasaraj će platiti Romi 20.000.000 evra na ime obeštećenja, još 3.000.000 evra će Đalorosi moći da inkasiraju kroz bonuse, čime je klub donekle zadovoljan.

Sam igrač će potpisati ugovor do leta 2027, na osnovu kojeg će imati zagarantovanu platu od 3.600.000 evra po sezoni. U njemu će biti i specijalna izlazna klauzula vredna 30.000.000 evra koja mu dozvoljava da već na leto promeni sredinu.

Podsetimo, Zaniolo je upao u veliki problem kad je krajem januara odbio transfer u Bornmut, posle čega je Murinjo rekao da mu više nije potreban i otad se znalo da se samo čeka izlaz iz napete situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading