ZVEZDA ISPUNILA OBEĆANJE! Marakana ZASIJALA u Mihinu čast!

Autor:

Sport

04.02.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neposredno pred utakmicu koju će odigrati beogradski i novosadski crveno-beli Siniša Mihajlović dobio je svoju tribinu.

ZVEZDA ISPUNILA OBEĆANJE! Marakana ZASIJALA u Mihinu čast!

Foto: FK Crvena zvezda

Tribina posvećena Siniši Mihajloviću

Crvena zvezda i Vojvodina će start prolećnog dela sezone posvetiti Siniši Mihajloviću.

Na startu drugog dela beogradski i novosadski crveno-beli odigraće prvenstvenu utakmicu u Mihinu čast, a jedan deo Zapadne tribine Marakane dobio je novi naziv.

Potpredsednik Upravnog odbora Crvene zvezde, Jovan Kule Aćimović, je na redovnoj četvrtoj sednici Skupštine kluba izneo predlog da se tribina VIP Zapad nazove po Siniši Mihajloviću, što su svi jednoglasno prihvatili, te će se Mihi na ovaj način odati večno priznanje.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Tribina posvećena Siniši Mihajloviću

 

Podsetimo, naš portal bio je prvi koji je predlagao da se jedna tribina Marakane nazove po Mihajloviću.

Iako je Siniša Mihajlović u Zvezdinom dresu odigrao tek 90 utakmica, njegovo ime se upisalo zlatnim slovima u klupsku istoriju, s obzirom na to da se popeo na vrh Evrope i sveta.

Siniša Mihajlović imao je neraskidivu vezu sa Crvenom zvezdom i nikada se nije stideo svog porekla i kluba koji voli, te je tim sa Marakane uvek stavljao ispred svih ostalih. U njegovu čast biće odigrana utakmica između Zvezde i Vojvodine, a čelni ljudi tima sa Marakane izdali su saopštenje pred ovaj meč kako bi što bolje uputili sve u dešavanja koja slede.

Ulaz na stadion je besplatan, a sve navijače očekuje bogat i sadržajan program u čast naše legende. Fudbaleri našeg kluba će na travnatu površinu Marakane izaći sa dresovima podignute kragne, a posebno redizajniran dres predstavljaće još jedan gest koji će naglasiti veličinu čuvenog velemajstora slobodnih udaraca. Na prednjoj strani dresa pored grba Crvene zvezde biće u istom obliku ugravirana zlatna slika Siniše Mihajlovića. Autentični dresovi koji će nositi izabranici Miloša Milojevića na meču protiv Vojvodine biće dati na aukciju, a svi kojima je crveno-bela boja u srcu će moći da učestvuju u istoj. Prikupljen novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije. Vidimo se na Marakani! Za Zvezdu, za Mihu - stoji u saopštenju Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading