PUCA LJUBAV! Nojer UDARIO na Bajern zbog Hrvata sa kojim je pevao NACIONALISTIČKE pesme!

Autor:

Sport

04.02.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je i žestok odgovor direktora minhenskog giganta Olivera Kana.

PUCA LJUBAV! Nojer UDARIO na Bajern zbog Hrvata sa kojim je pevao NACIONALISTIČKE pesme!

Foto: Tanjug/AP

Manuel Nojer našao se u centru pažnje jednog skandala u Nemačkoj.

Kapiten Bajerna koji se nalazi na listi povređenih zbog loma noge koje je doživeo na skijanju, rešio je da javno iskaže mišljenje zbog otpuštanja trenera golmana, Hrvata Tonija Tapalovića.

Za mene je to bio onaj završni udarac. Onaj udarac u boksu kada već ležite na podu. Osećao sam se kao da mi je neko iščupao srce iz grudi. To je najbrutalnija stvar u mojoj karijeri. Plakao sam celi dan, sve dok nisam zaspao, kada je Toni dobio otkaz. Sramotno je da naš odnos mora ovako da se završi - rekao je, između ostalog, Manuel Nojer.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Manuel Nojer

 

Ubrzo je stigla i reakcija direktora Bajerna Olivera Kana.

Ono što je Manuel rekao javno posle Tonijevog otkaza, u tom intervjuu, nisu stvari koje radi jedan igrač Bajerna. Njegova izjava nije došla u dobrom trenutku zbog veoma važnih utakmica koje nas čekaju. On je povređen zbog prijatelja, ali neke stvari se u tim situacijama ne govore javno. Intervju koji je Nojer odlučio dati posle svega je najbolji pokazatelj kako jedan kapiten Bajerna ne treba i ne sme da reaguje. To ne prikazuje prave vrednosti našeg kluba i igrača - istakao je Kan.

Ostaje da se vidi hoće li Nojer biti sankcionisan od strane kluba zbog neprimerene izjave ili će se sve završiti na ovome. Nojer se, inače, oglasio zbog Tapalovića jer sa njim gaji veliko prijateljstvo, a zbog istog se našao u centru pažnje još jednog skandala. 

Leta 2020. našao se na udaru nemačke javnosti zbog toga što je zajedno sa Tapalovićem pevao pesmu Marka Perkovića Tompsona "Lijepa li si."

- On je pevajući pesmu "Jasenovac i Gradiška Stara" slavio zločine ustaša, hrvatskih fašista i nacističkih saveznika u Drugom svetskom ratu. Na navedenim mestima bili su koncentracioni logori u kojima su zarobljeni, mučeni i ubijani civili. Srbi, Romi i Hrvati. Nojer, ipak, peva njegovu pesmu "Lijepa li si" u kojoj Hrvati svojataju deo Bosne i Hercegovine, koji su u krvavom ratu s Bošnjacima sredinom devedesetih pokušali pripojiti Hrvatskoj - pisao je tada Bild.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading