NOJER PROŽIVEO DRAMU: Golman Bajerna jedva IZBEGAO smrt!

Autor:

Sport

31.01.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće čuvar mreže nemačke reprezentacije po dobrom pamtiti decembar 2022. godine.

NOJER PROŽIVEO DRAMU: Golman Bajerna jedva IZBEGAO smrt!

Foto: Tanjug/AP

Manuel Nojer, jedan od najboljih golmana na svetu, doživeo je tešku povredu u decembru 2022. godine, koju je zaradio na skijanju, gde je želeo da se opusti nakon debakla Nemačke na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Golman Bajerna iz Minhena je doživeo tešku povredu, pošto je polomio potkolenicu, zbog čega je mora da prevremeno završi sezonu.

Gotovo dva meseca kasnije pojavili su se šokantni, jezivi detalji, pošto je nemački "Bild" doneo nestvarne podatke o nesreći.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Manuel Nojer u dresu Nemačke

Ne samo da je polomio kost, već je u pitanju bio otvoreni prelom, a stanje golmana moglo je da bude daleko lošije, pošto mu je život spasila čizma za skijanje, koja je njegovu nogu držala spojenom.

Golman Bajerna je izgubio puno krvi, ali je srećom helikopter za hitne slučajeve bio u blizini, pa je on brzo prebačen u bolnicu, na operacioni sto. Tako su izbegnute veće komplikacije.

Nojer je nedavno uslikan sa štakama, uveliko traje njegov oporavak, a prema izvorima bliskim golmanu, za sada se oseća dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading